Výrobky ČOKINELA sa vyrábajú pomocou patentovanej upravenej výrobnej technológie, Preserve Technology, vďaka ktorej sa uchováva vysoké percento aktívnych zložiek, dokonca aj tých, ktoré sú citlivé na teplo, pri zachovaní skvelej chuti skutočnej čokolády.
Vzhľadom na veľmi nízky obsah vlhkosti je čokoláda vynikajúcim médiom pre probiotické baktérie. Testy stability na kmeni B. lactis HN019™ v čokoláde ukazujú takmer rovnaký počet probiotických baktérií po 24 mesiacoch pri izbovej teplote v porovnaní s východiskovou hodnotou.
Čokoláda ako médium prispieva k lepšiemu prežívaniu probiotických baktérií v agresívnych podmienkach žalúdka a tenkého čreva v porovnaní s inými zdrojmi.
Prežívanie probiotík po prechode cez žalúdok a tenké črevo (%).
Deti a dospelí, ktorí užívajú viac druhov liekov alebo výživových doplnkov, nemusia byť ochotní prijímať ďalšie výživové doplnky vo forme tabliet, kapsúl, a pod., zatiaľ čo čokoláda, ako lahodná a pohodlná forma, podporuje pravidelnú konzumáciu probiotík.
Čokoláda je ideálnym riešením pre deti, ako aj pre ľudí, ktorí majú problémy s užívaním tabletiek.
info@cokinela.sk
Pon - Pia 09:00 - 15:00
Čokinela MultiKids, Čokinela ImmunoKids – distribútor CANDE, s.r.o.
Copyright © 2022. Všetky práva vyhradené.